Ingrediënten
-
Ovensaus voor lasagne.
-
Gedroogde besciamella sausmix.
-
Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Lasagne met spinazie en champignons
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht).
-
Stap 2
Rul het gehakt in 1 eetlepel olijfolie. Snijd de champignons in stukjes en bak deze mee in de pan. Voeg hier de Ovensaus Lasagne aan toe en verwarm het geheel voor ongeveer 2 minuten.
-
Stap 3
Maak ondertussen de Besciamella sausmix aan met 400ml melk en laat hierin de spinazie rustig slinken (eventueel pureren tot een groene saus).
-
Stap 4
Leg de lasagnebladen horizontaal op de bodem van een ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de helft van het gehakt, met de champignons en de Ovensaus Lasagne. Leg de tweede laag lasagnebladen verticaal op de Ovensaus. Doe hierover de helft van de Besciamella mix en spinazie en de helft van de geraspte kaas. Herhaal deze stappen en eindig met een laag Besciamella mix en de rest van de kaas.
-
Stap 5
Leg de plakken mozzarella op de lasagne. Bak de lasagne ca. 30 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is.