Ingrediënten
-
Ovensaus voor lasagne.
-
Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Lasagne met rundergehakt
-
Stap 1
Doe een scheutje olijfolie in een pan en begin met het bakken van het gehakt. Wanneer het gehakt bruin begint te worden voeg je gesneden uien toe en bak deze mee gedurende 1 minuut.
-
Stap 2
Snijd de wortels en bak deze 2 minuten mee met het gehakt en de ui. Doe hier vervolgens gesneden prei en courgette bij, roer alles door elkaar en voeg de kruiden naar smaak toe.
-
Stap 3
Wanneer de groenten zachte beginnen te worden voeg je Grand’Italia Ovensaus Lasagne toe en laat het een paar minuten pruttelen, totdat de saus iets dikker wordt.
-
Stap 4
Neem een ovenschaal en bedek de bodem lichtjes met lasagnesaus. Leg hier vervolgens een laag lasagnebladen op. Doe hier een laag van de lasagnesaus toe, gevolgd door een laag bechamelsaus en geraspte kaas. Bouw op deze manier de lasagne laagje voor laagje op en gebruik de saus lekker royaal op iedere laag.
-
Stap 5
Doe op de bovenste laag alleen bechamelsaus. Bak de lasagne vervolgens in de voorverwarmde oven (200°C), voor ongeveer 30-40 minuten. Doe de laatste 10 minuten geraspte kaas op de lasagne.