Ingrediënten
-
Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
632kcal
-
Koolhydraten
64,4g
-
Eiwitten
27,5g
-
Vetten
28,2g
-
Vezels
6,3g
Bereidingswijze Pompoen geitenkaas lasagne met tomatensaus
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 2
Verhit 3 el olijfolie in een pan. Fruit de rode ui ringen glazig. Voeg de gesnipperde knoflook, pompoenblokjes en de peterselie toe en bak ca. 12 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om tot de pompoenblokjes beetgaar en goudbruin beginnen te kleuren.
-
Stap 3
Voeg de Sugocasa Tradizionale toe, roer goed door en breng aan de kook. Zet het vuur iets lager en laat nog 10 min. zachtjes sudderen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
-
Stap 4
Verdeel 1/3 van de lasagnesaus over de bodem van een ingevette ovenschaal. Maak vervolgens een laag met de helft van de ricotta en leg 3 lasagnebladen er verticaal bovenop.
-
Stap 5
Herhaal stap 5, maar leg de lasagnebladen dit keer in tegengestelde richting (horizontaal). Eindig met een laag van lasagnesaus en bestrooi met de verkruimelde geitenkaas. Bestrooi (naar smaak) met de geraspte Parmezaanse kaas en bak de pompoen lasagne in ca. 35 min. gaar in de oven.