Ingrediënten
-
Ovensaus voor lasagne.
-
Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.
-
Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Lasagne met kipgehakt en slowcooker lasagnesaus
-
Stap 1
Maal of snijd de bleekselderij, paprika, uien en knoflook heel fijn. Doe de groente, Ovensaus Lasagne, laurierblad, het kipgehakt, rode wijn en peper en zout (naar smaak) in de slowcooker en zet deze een paar uur (5-6 uur) op ‘low’. Haal vervolgens het laurierblad uit de saus.
-
Stap 2
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Stap 3
Tijd om de lasagne op te bouwen. Schep wat van de lasagnesaus in een ovenschaal, leg daar een laag lasagnebladen op en eindig deze laag met bechamelsaus en wat Parmezaanse kaas. Herhaal deze lagen tot de ovenschaal vol is. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de lasagne.
-
Stap 4
Zet de lasagne voor ongeveer 45 minuten in de oven. Eet smakelijk!