Ingrediënten
-
Traditionele lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan, voor een echte Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
Ovensaus voor lasagne.
-
Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Lasagne met bloemkool en kip
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 2
Verhit een pan met olijfolie en bak hierin het kipgehakt totdat het goudbruin is. Zet het daarna apart.
-
Stap 3
Intussen snijd je alle groenten klein. Voeg nog een beetje olijfolie in de pan toe en bak de groenten voor ongeveer 7 minuten.
-
Stap 4
Voeg het kipgehakt toe aan de pan met groenten en voeg hier de Ovensaus Lasagne en naar smaak de verschillende kruiden aan toe. Kook nog gedurende 3 minuten zachtjes mee.
-
Stap 5
Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Bouw dan de lasagne op, met als eerste laag de lasagnebladen, dan de ovensaus met het kipgehakt en maak de laag af met een beetje bechamelsaus en geraspte mozzarella. Herhaal deze lagen 3 of 4 keer.
-
Stap 6
Bak de lasagne voor ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven, totdat deze mooi goudbruin is.