Ingrediënten
-
Lasagnebladen, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren, voor een romige Italiaanse lasagne met heerlijke 'al dente' bite.
-
Grand'Italia Bolognese pastasaus is een heerlijke tomatensaus, gemaakt met 100% rundvlees, tomaat, ui, wortel en selderij.
-
Besciamella saus, kan direct gebruikt worden.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
940kcal
-
Koolhydraten
51g
-
Eiwitten
48g
-
Vetten
60g
Bereidingswijze Lasagne alla Bolognese
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
-
Stap 2
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Stap 3
Vet een ovenschaal in met 1 el olie. Bedek de bodem van de ovenschaal met de lasagnebladen. Verdeel hierover een paar lepels (koude) Bolognese en dek af met een laag lasagnebladen. Verdeel hierover ongeveer 1/3 van de Bolognese, de helft van de Besciamella, een paar plakken mozzarella, de helft van het basilicum en de helft van het gehakt.
-
Stap 4
Verdeel er een laag lasagnebladen over. Schep hierop enkele lepels (koude) Bolognese en achtereenvolgens de rest van het gehakt, het basilicum en de Besciamella. Eindig met een laatste laag lasagnebladen, Bolognese en mozzarella.
-
Stap 5
Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bak de lasagne in ca. 30 min. goudbruin in de oven.
-
Stap 6
Lekker om te garneren met een paar blaadjes basilicum.