Gnocchi met spinazie en Boursin kruidenkaas

Gnocchi con spinaci e Boursin crema di formaggio alle erbe

()

Ontdek dit heerlijk romige gnocchi recept, gemaakt met verse spinazie en smaakvolle Boursin kruidenroomkaas. De zongedroogde tomaten geven deze gnocchi met spinazie een zoet (licht zurige) tegenhanger. En de paar eetlepels Pesto Rosso verrijkt deze smaken met een heerlijke Mediteraanse twist. Dit gnocchi recept zet je super makkelijk en snel op tafel, en is daarmee het perfecte gerecht voor een drukke doordeweekse avond of een gezellige avond in het weekend. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Gnocchi met spinazie en Boursin kruidenkaas

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en voeg een beetje zout toe. Voeg de gnocchi toe aan het kokende water en kook deze voor ca. 1,5 min. licht voor. Giet de gnocchi af.

  • Stap 2

    Verwarm een hapjespan met een scheutje olie. Doe de gnocchi in de pan, samen met de Boursin kruidenkaas en zongedroogde tomaten . Zo wordt de gnocchi licht krokant gebakken en de Boursin omgetoverd tot een heerlijke romige saus.

  • Stap 3

    Voeg beetje bij beetje de verse spinazie toe en bak de blaadjes totdat deze zijn geslonken.

  • Stap 4

    Serveer de gebakken gnocchi in diepe borden als deze nog lekker warm is. Maak af met een paar el Pesto Rosso en geniet van deze heerlijke smaaksensatie!

Beoordeel dit recept