Ingrediënten
-
Gnocchi di Patate zijn heerlijke luchtige Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
-
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
-
Pesto Rosso is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van lekkere zongerijpte- en gedroogde tomaten
Bereidingswijze Gnocchi met spinazie en Boursin kruidenkaas
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en voeg een beetje zout toe. Voeg de gnocchi toe aan het kokende water en kook deze voor ca. 1,5 min. licht voor. Giet de gnocchi af.
-
Stap 2
Verwarm een hapjespan met een scheutje olie. Doe de gnocchi in de pan, samen met de Boursin kruidenkaas en zongedroogde tomaten . Zo wordt de gnocchi licht krokant gebakken en de Boursin omgetoverd tot een heerlijke romige saus.
-
Stap 3
Voeg beetje bij beetje de verse spinazie toe en bak de blaadjes totdat deze zijn geslonken.
-
Stap 4
Serveer de gebakken gnocchi in diepe borden als deze nog lekker warm is. Maak af met een paar el Pesto Rosso en geniet van deze heerlijke smaaksensatie!