Ingrediënten
-
Mini Gnocchi di Patate zijn heerlijke Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
Romana pastasaus is een romige witte kaassaus, gemaakt van melkroom en smaakvolle Italiaanse kazen.
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
973kcal
-
Koolhydraten
102,9g
-
Eiwitten
20,5g
-
Vetten
52,0g
-
Vezels
5,8g
Bereidingswijze Gnocchi met Romana saus, courgette en zongedroogde tomaatjes
-
Stap 1
Verhit 3 el olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gnocchi in 15 minuten goudbruin en krokant.
-
Stap 2
Snijd de courgette in plakken. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak hierin de courgetteplakken 2-3 minuten per kant.
-
Stap 3
Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in kleine repen en snijd de basilicum fijn.
-
Stap 4
Schep dan Romanasaus, zongedroogde tomaten, basilicum, gegrilde courgette en wat geraspte Parmezaanse kaas door de gnocchi en bak nog 3 minuten mee.
-
Stap 5
Verdeel de gnocchi over 4 borden en top het gerecht af met Parmezaanse kaas.