Ingrediënten
-
Gnocchi di Patate zijn heerlijke luchtige Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
926kcal
-
Koolhydraten
105,4g
-
Eiwitten
40,6g
-
Vetten
36,6g
-
Vezels
5,8g
Bereidingswijze Gnocchi pesto met geroosterde walnoten
-
Stap 1
Kook de gnocchi voor ca. 2 minuten lichtjes voor en giet direct af. Bak de gnocchi vervolgens voor 10-12 minuten heerlijk krokant in een beetje olijfolie.
-
Stap 2
Snijd de courgette en rode paprika in kleine blokjes.
-
Stap 3
Bak de kipblokjes goudbruin. Voeg hieraan de courgette en paprika toe en bak nog ca. 3 minuten mee.
-
Stap 4
Roer vervolgens de Pesto alla Genovese erdoor.
-
Stap 5
Garneer met 15g geroosterde walnoten. En buon appetito!