Ingrediënten
-
Glutenvrije pasta (penne) gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa, met een lekker stevige bite.
-
Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Glutenvrije penne met linzen Bolognese
-
Stap 1
Spoel de linzen met koud water. Kook de gedroogde linzen in 25 minuten gaar in ruim water en giet af.
-
Stap 2
Verwarm wat olie in een stoofpan en fruit de ui ongeveer 3 minuten, Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten mee.
-
Stap 3
Voeg de wortel en zongedroogde tomaten toe en roerbak nog 3 minuten mee. Voeg de Sugocasa en linzen toe en laat 10 minuten op laag vuur sudderen. Proef en breng op smaak met zout en peper.
-
Stap 4
Kook intussen de glutenvrije penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 8 minuten zodat de pasta goed 'al dente' blijft. Giet af en meng direct met de bolognese saus. Roer goed.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden, garneer met rucola en Parmezaanse kaas en serveer direct.