Glutenvrije penne met kip, spinazie en paprika

Penne senza glutine con pollo, spinaci e peperoni

(1)

Dit recept bevat onze favoriete ingrediënten voor een Italiaanse maaltijd; Sugocasa Tradizionale voor een heerlijke volle tomatensmaak en gele paprika! En door het gebruik van de glutenvrije pasta bieden we iedereen de mogelijkheid van deze smaken te genieten. 

  • < 40
  • Gevogelte

Ingrediënten

Bereidingswijze Glutenvrije penne met kip, spinazie en paprika

  • Stap 1

    Kook de glutenvrije penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak 4 minuten rondom goudbruin.

  • Stap 3

    Voeg de paprika, tijm, knoflook en beetje bij beetje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Sugocasa toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.

  • Stap 4

    Meng de glutenvrije penne met de saus en verdeel over de borden. Buon appetito!

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

We vertellen je graag meer over ons favoriete product; Sugocasa! Ben je benieuwd naar het verhaal achter deze smaakvolle tomatensaus? Wij zien Sugocasa als dé basis voor al jouw favoriete Italiaanse gerechten. En we maken het al ruim 35 jaar volgens het authentieke Italiaanse recept. 

Kooktip bij Glutenvrije penne met kip, spinazie en paprika

Onze variatietip voor dit recept: vervang de tijm eens door venkelzaad voor een verrassende smaak! Iets meer pit nodig in het gerecht? Gebruik dan wat Parmezaanse kaas om de pasta maaltijd mee te garneren. 

Kooktip
Beoordeel dit recept