Ingrediënten
-
Glutenvrije pasta (penne) gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa, met een lekker stevige bite.
-
Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Glutenvrije penne met kip, spinazie en paprika
-
Stap 1
Kook de glutenvrije penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak 4 minuten rondom goudbruin.
-
Stap 3
Voeg de paprika, tijm, knoflook en beetje bij beetje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Sugocasa toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.
-
Stap 4
Meng de glutenvrije penne met de saus en verdeel over de borden. Buon appetito!