Ingrediënten
-
Glutenvrije pasta (penne) gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa, met een lekker stevige bite.
-
Basilico is een heerlijke veelzijdige pastasaus, gemaakt volgens Italiaans recept, met zongerijpte tomaten en basilicum.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Glutenvrije Penne met groenten
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 225°C. Besprenkel de paprika met wat olijfolie en leg hem in een ovenschaal. Gril de paprika in de oven totdat er mooie grillstrepen ontstaan. Laat afkoelen, ontvel de paprika en snijd in stukjes.
-
Stap 2
Breng een pan met een ruime hoeveelheid water aan de kook. Bereid de Penne Glutenvrij volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 3
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de aubergine en courgette. Voeg de Piccante pastasaus toe en laat gedurende 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Stap 4
Giet de pasta af en meng de saus, gegrilde paprika en een handvol basilicumblaadjes erdoor. Garneer met geraspte Pecorino Romano.