Glutenvrije Fusilli met rucola en mozzarella

Fusilli senza glutine con rucola e mozzarella

(12)

Deze glutenvrije fusilli met rucola, cherrytomaten en mozzarella bestaat uit de drie kleuren van de Italiaanse vlag; groen, wit en rood. De kleuren staan super gezellig op het bord, waardoor het een waar feestje wordt om dit gerecht te eten. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Glutenvrije Fusilli met rucola en mozzarella

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de glutenvrije fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 9 min., zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Verwarm ondertussen de Piccante pastasaus op laag vuur. Voeg de cherrytomaten toe en gaar mee.

  • Stap 3

    Schep de saus door de glutenvrije fusilli. Voeg de mozzarella en rucola toe, roer door en laat nog 1 minuut staan. Garneer met een handvol basilicum.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Deze pasta met tomaat, rucola en mozzarella is gebaseerd op een echte Italiaanse klassieker; caprese. De drie kleuren matchen ook nog eens prachtig bij de Italiaanse vlag. Op zoek naar nog meer klassiekers uit de Italiaanse keuken? Klik op de link en we vertellen je welke pastasaus het beste bij jouw favoriete pasta vorm past. 

Kooktip bij Glutenvrije fusilli met rucola en mozzarella

Maak je dit recept voor een groter gezelschap? Onze Piccante pastasaus bestaat in 3 formaten; 260g, 400g en 600g. De hoeveelheid voor de rest van de ingrediënten kun je zien wanneer je het aantal personen in het recept aanpast. De hoeveelheden in de ingrediëntenlijst veranderen gelijk mee. 

Kooktip
Beoordeel dit recept