Ingrediënten
-
Mini Gnocchi di Patate zijn heerlijke Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
Een heerlijke pesto naar Italiaans recept, gemaakt met gegrilde paprika's, heerlijke Italiaanse kazen en gehakte walnoten.
-
Zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
-
-
-
Bereidingswijze Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Peperoni e Noci
-
Stap 1
Kook de Mini Gnocchi ca. 1 minuut voor en giet direct af. Bak de Mini Gnocchi vervolgens in 10-12 minuten krokant in 1 el olijfolie.
-
Stap 2
Snijd de courgette in blokjes en de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.
-
Stap 3
Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Voeg de courgette en zongedroogde tomaten toe en bak nog 3 minuten mee. Roer de Pesto Peperoni e Noci erdoor.
-
Stap 4
Meng de gebakken Mini Gnocchi door de pestosaus, serveer en garneer met rucola.