Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Peperoni e Noci

Mini Gnocchi al Pesto Peperoni e Noci

(2)

Zoek je meer variatie in jouw favoriete Italiaanse gerechten? Probeer dan eens gebakken Mini Gnocchi en een bijzondere variant op pesto; Peperoni e Noci, met paprika en walnoten. Wanneer je Mini Gnocchi bakt krijgen ze een lekker krokante bite. 

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Peperoni e Noci

  • Stap 1

    Kook de Mini Gnocchi ca. 1 minuut voor en giet direct af. Bak de Mini Gnocchi vervolgens in 10-12 minuten krokant in 1 el olijfolie.

  • Stap 2

    Snijd de courgette in blokjes en de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.

  • Stap 3

    Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Voeg de courgette en zongedroogde tomaten toe en bak nog 3 minuten mee. Roer de Pesto Peperoni e Noci erdoor.

  • Stap 4

    Meng de gebakken Mini Gnocchi door de pestosaus, serveer en garneer met rucola.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Pesto Peperoni e Noci is een variant pesto met een originele twist. De combinatie van paprika en walnoot zorgt voor een heerlijke notige smaakcombinatie. Er zijn echter nog talloze andere varianten van het klassieke Italiaanse kruidenmengsel en iedere kok heeft weer een eigen recept. Meer leren over pesto? 

Beoordeel dit recept