Ingrediënten
-
Gnocchi di Patate zijn heerlijke luchtige Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
Grand'Italia Tradizionale is een heerlijke traditionele pastasaus, geheel volgens Italiaans recept.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Gebakken gnocchi met Tradizionale en groenten
-
Stap 1
Voordat je de gnocchi bakt kun je deze het beste even licht voorkoken, gedurende ca. 2 min. Bak de gnocchi vervolgens in een koekenpan met olijfolie, voor ca. 12 min, totdat deze lekker krokant zijn.
-
Stap 2
Snijd terwijl de gnocchi aan het bakken is, de paprika en courgette in kleine blokjes.
-
Stap 3
Bak de paprika en courgette gedurende ca. 3 min. in een beetje olijfolie. Voeg de cherrytomaten, eventueel gehalveerd, en de Tradizionale pastasaus toe. Verwarm het geheel voor ca. 4 min. op laag vuur.
-
Stap 4
Serveer de gebakken gnocchi in diepe borden en garneer met de Parmezaanse kaas en rucola. Daarna lekker genieten!