Ingrediënten
-
Fusilli Half Volkoren is gemaakt van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe.
-
Pesto Rosso is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van lekkere zongerijpte- en gedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
729kcal
-
Koolhydraten
57,1g
-
Eiwitten
22g
-
Vetten
42,6g
-
Vezels
14g
Bereidingswijze Fusilli pasta Pesto Rosso met aubergine en ricotta
-
Stap 1
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de aubergine in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om. Voeg na 10 min. de ui en knoflook toe en bak nog 3 min.
-
Stap 2
Kook intussen de half volkoren fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar (ca. 10 minuten).
-
Stap 3
Pluk intussen de blaadjes van de takjes oregano en hak grof.
-
Stap 4
Houd een kopje kookvocht van het pastawater apart en giet de fusilli af.
-
Stap 5
Schep de fusilli, Pesto Rosso , ricotta en oregano door de aubergine. Voeg een scheutje kookvocht toe tot er een mooie ricottasaus ontstaat.
-
Stap 6
Verdeel de pasta over 4 van je favoriete borden. Bestrooi met de amandelen en rasp eventueel wat Parmezaanse kaas erover voor een extra hartige touch. Geniet van een heerlijke moderne pesto rosso pasta.