Ingrediënten
-
Fusilli is een spiraalvormige pasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Een heerlijke pikante pesto naar Italiaans recept, gemaakt met paprika en een vleugje chilipeper.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Fusilli met runderchipolata en Pesto Piccante
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook en kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de stukken chipolataworstjes in 2 minuten rondom bruin.
-
Stap 3
Verhit de rest van de olijfolie in een andere koekenpan en fruit hierin de uien en de rode peper gedurende 3 minuten op matig vuur. Voeg de knoflook en salie toe en fruit samen nog voor opgeveer 5 minuten op laag vuur. Voeg de rode wijn toe en laat verdampen.
-
Stap 4
Meng de fusilli met de Pesto Piccante en roer deze door de overige ingrediënten in de koekenpan. Verdeel over borden en garneer met de geraspte Pecorino Romano.