Ingrediënten
-
Fusilli Half Volkoren is gemaakt van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe.
-
Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Fusilli Half Volkoren met Sugocasa, broccoli en paprika
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Fruit de gesnipperde knoflook en ui in 3 el olijfolie tot deze mooi glazig zijn.
-
Stap 3
Voeg de broccoliroosjes toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 min. mee.
-
Stap 4
Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 min. mee.
-
Stap 5
Voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat de saus vervolgens voor 10 min. sudderen op laag vuur.
-
Stap 6
Schep de tomatensaus met groenten door de pasta, garneer met Parmezaanse kaas en geniet van een smaakvolle en gezonde pasta.