Ingrediënten
-
Fusilli Half Volkoren is gemaakt van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe.
-
Grand'Italia Tradizionale is een heerlijke traditionele pastasaus, geheel volgens Italiaans recept.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Fusilli Half Volkoren met spinazie en geroosterde kerstomaatjes
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C (200 °C hetelucht).
-
Stap 2
Hussel de snoeptomaatjes om met de olie en bestrooi ze met een beetje peper en zout (naar smaak). Verspreid ze over een bakplaat en rooster ze ca. 10 min. in de oven.
-
Stap 3
Kook de Fusilli Half Volkoren volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 4
Verwarm de Tradizionale pastasaus intussen in een ruime pan en voeg de spinazie in 2 delen toe. Wacht met het toevoegen van het tweede deel spinazie, tot het eerste deel geslonken is in de saus. Schep regelmatig om.
-
Stap 5
Roer de ricotta los en meng samen met de pastasaus door de pasta. Serveer met de geroosterde tomaten en bestrooi met de walnoten om het af te maken.