Ingrediënten
-
Farfalle is een vlindervormige pasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Sugocasa Piccante is een heerlijke lichtpittige tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en chilipeper.
-
-
-
Bereidingswijze Farfalle met pittige salami
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de Farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Snijd de salami in halve plakjes. Verhit een hapjespan en bak de salami 3 minuten aan. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten. Voeg de Sugocasa Piccante toe en laat 5 minuten pruttelen op laag vuur.
-
Stap 3
Verdeel de Farfalle over de borden, serveer de saus erbovenop en garneer met de Pecorino.
-
Stap 4
Tip: Extra lekker met verse tijm!