Farfalle met pittige salami

Farfalle con salame piccante

(4)

Bijna elke Italiaanse streek heeft een eigen salami. De regionale kruiden, peper, zout en specerijen maken het verschil. De een is beter geschikt voor anti-pasti of een pastasaus dan de ander. Dit recept met Farfalle en Sugocasa Piccante is extra lekker met een pittige salami!

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Farfalle met pittige salami

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de Farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd de salami in halve plakjes. Verhit een hapjespan en bak de salami 3 minuten aan. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten. Voeg de Sugocasa Piccante toe en laat 5 minuten pruttelen op laag vuur.

  • Stap 3

    Verdeel de Farfalle over de borden, serveer de saus erbovenop en garneer met de Pecorino.

  • Stap 4

    Tip: Extra lekker met verse tijm!

Beoordeel dit recept