Ingrediënten
-
Farfalle is een vlindervormige pasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Grand'Italia Romige Pesto alla Genovese heeft de herkenbare smaak van gewone groene pesto, maar met extra romig- en smeuïgheid.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
857kcal
-
Koolhydraten
76g
-
Eiwitten
44,5g
-
Vetten
40,8g
-
Vezels
5,1g
Bereidingswijze Farfalle met Romige Pesto alla Genovese en zalm
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hierin de in stukjes gesneden courgette.
-
Stap 3
Giet de pasta af en meng deze met de gebakken courgette, de Romige Pesto alla Genovese en zalmsnippers.
-
Stap 4
Garneer met de verse basilicum en Parmezaanse kaas. Serveer direct!