Ingrediënten
-
Farfalle is een vlindervormige pasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Funghi Porcini is een champignon roomsaus, gemaakt van melkroom, Italiaanse kaas en Funghi Porcini paddenstoelen.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
714kcal
-
Koolhydraten
76,6g
-
Eiwitten
33,8g
-
Vetten
28,9g
-
Vezels
7,7g
Bereidingswijze Farfalle ai Funghi Porcini
-
Stap 1
Kook de farfalle volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 12 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
-
Stap 2
Snijd ondertussen de kippendijen in kleine blokjes. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn. Kook de haricots verts in 3 min. beetgaar.
-
Stap 3
Verhit de olie in de koekenpan en bak de stukjes kippendij rondom goudbruin. Voeg de Funghi Porcini saus en de rozemarijn toe en verwarm. Schep de saus samen met de haricots verts door de pasta.
-
Stap 4
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met rucola.