Ingrediënten
-
Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
325kcal
-
Koolhydraten
42g
-
Eiwitten
9g
-
Vetten
13g
Bereidingswijze Crostini met Sugocasa, ansjovis en kappertjes
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ciabatta in plakjes, bestrijk ze met extra vergine olijfolie en rooster ze ca. 10 min. Neem ze daarna uit de oven, laat afkoelen en wrijf in met de gehalveeerde teentjes knoflook.
-
Stap 2
Laat de sugocasa kort uitlekken in een fijnmazige zeef. Doe de saus in een kom, schep er 2 el kappertjes door en breng op smaak met olie en peper.
-
Stap 3
Verdeel de saus vlak voor het serveren over de crostini. Leg op elk toastje een ansjovisfilet en garneer met verse oregano.