Ingrediënten
-
Lasagnebladen, gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan, voor een Italiaanse lasagne met een bron van vezels en heerlijke 'al dente' bite.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Champignon en spinazie lasagne
-
Stap 1
Snipper de ui, maak de knoflook schoon en snijd de champignons in stukjes.
-
Stap 2
Bak de ui glazig en voeg dan de champignons, knoflook en tijm toe. Breng naar wens op smaak met peper en zout.
-
Stap 3
Als de champignons geslonken zijn, dan voeg je de spinazie in delen toe. Laat de spinazie slinken en voeg dan de kookroom en ricotta toe.
-
Stap 4
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 5
Maak laagjes in een ovenschaal. Begin met de groenten, dan de lasagnebladen, dan weer groenten, etc. Totdat je een mooie lasagne hebt opgebouwd en de groenten volledig verdeeld is.
-
Stap 6
Besprenkel de lasagne met de geraspte kaas en bak de lasagne voor 45 minuten in de voorverwarmde oven.