Ingrediënten
-
Formaggio is een tomatensaus met Italiaanse kazen. Gemaakt met Grana Padano DOP en Pecorino Romano DOP.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Cannelloni met 3 kazen
-
Stap 1
Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook en ui glazig. Haal de ui en de knoflook uit de pan en bewaar dit apart in een kom.
-
Stap 2
Bak de spinazie in de koekenpan in delen, totdat het slinkt. Laat de spinazie goed uitlekken en hak vervolgens in fijne stukjes.
-
Stap 3
Doe de ricotta, ui, knoflook en spinazie in een kom en meng dit goed door elkaar. Voeg een snuf peper en zout naar smaak toe.
-
Stap 4
Vul de cannelloni met het spinazie-ricotta mengsel. Dit gaat het makkelijkst met een spuitzak, maar kan eventueel ook met een lepel.
-
Stap 5
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 6
Doe in een ovenschaal de helft van de pastasaus. Verdeel hier de cannelloni overheen. Verdeel de rest van de pastasaus over de cannelloni en strooi vervolgens de twee geraspte kazen er over.
-
Stap 7
Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven en... buon appetito!