Ingrediënten
-
Mini Gnocchi di Patate zijn heerlijke Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
Sugocasa Verdure is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en gegrilde groenten.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
744kcal
-
Koolhydraten
106,9g
-
Eiwitten
26,8g
-
Vetten
21,6g
-
Vezels
7,8g
Bereidingswijze Mini Gnocchi met gegrilde groente
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 2
Pel en pers de knoflook en meng met wat olijfolie. Snijd de courgettes en aubergine in stukken, verdeel over een bakplaat met bakpapier, bestrijk met knoflookolie en gril 20 minuten in de oven.
-
Stap 3
Breng ondertussen een pan water aan de kook, kook de Grand'Italia Mini Gnocchi 1 minuut en giet af.
-
Stap 4
Verhit vervolgens een diepe koekenpan en bak de gerookte spekblokjes in 5 minuten krokant, voeg vervolgens de Mini Gnocchi toe en bak in 10-12 minuten knapperig. Voeg vervolgens de Sugocasa Verdure en de gegrilde groente toe.
-
Stap 5
Verdeel de Mini Gnocchi over de borden, scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de Mini Gnocchi.
-
Stap 6
Tip: Extra lekker met verse basilicum!