Ingrediënten
-
Mini Conchiglie is een kleine schelpvormige pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.
-
Basilico is een heerlijke veelzijdige pastasaus, gemaakt volgens Italiaans recept, met zongerijpte tomaten en basilicum.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
476kcal
-
Koolhydraten
70g
-
Eiwitten
21,4g
-
Vetten
10,7g
-
Vezels
8,2g
Bereidingswijze Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Stap 2
Pel en snipper de rode ui. Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in partjes en scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Stap 3
Breng ondertussen een pan water aan de kook, kook de Grand’Italia Mini Conchiglie gedurende 8 min.
-
Stap 4
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de knoflook, de champignons en de oesterzwammen. Roerbak 8 minuten op middelhoog vuur. Voeg dan de pastasaus toe en haal de pan van het vuur.
-
Stap 5
Meng de Mini Conchiglie met de saus, doe alles in een ingevette ovenschaal. Scheur de mozzarella en verdeel over de ovenschaal. Bak 15 min. in de oven. Serveer direct.
-
Stap 6
Tip: Extra lekker met verse basilicum en kappertjes!