Ingrediënten
-
Spaghetti is een sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
775kcal
-
Koolhydraten
67g
-
Eiwitten
39g
-
Vetten
37g
-
Vezels
10g
Bereidingswijze Spaghetti con manzo e peperoncino
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook, rode peper en tomaten toe en bak een paar min. Voeg de room en bouillon toe en breng aan de kook. Laat zachtjes koken.
-
Stap 3
Dep de biefstukken droog en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en bak hierin de biefstukken op hoog vuur ca. 4 min. Keer ze halverwege. Draai het vuur uit en leg een deksel op de pan (of dek af met aluminiumfolie).
-
Stap 4
Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Schep de pasta met de helft van het basilicum door de saus en voeg eventueel wat kookvocht toe.
-
Stap 5
Snijd de biefstukken in plakjes. Verdeel de pasta over borden en leg de biefstuk erop. Rasp de Parmezaanse kaas erboven en bestrooi met de rest van het basilicum.