Ingrediënten
-
-
-
Pipe Rigate zijn grote holle schelppasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
-
Tartufo is een volle truffel roomsaus, gemaakt van melkroom, Grana Padano DOP,boter en Italiaanse zomertruffel.
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
675kcal
-
Koolhydraten
78g
-
Eiwitten
18g
-
Vetten
31g
-
Vezels
5g
Bereidingswijze Pipe rigate con salsa di tartufo
-
Stap 1
Bestrijk de bosuien met 1 el olijfolie.
-
Stap 2
Verhit de grillpan of -plaat op hoog vuur en gril de bosuien 2 min. Keer halverwege. Snijd in stukjes.
-
Stap 3
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de pipe rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Bak de paddenstoelen in 2 el olijfolie in 3 min. rondom bruin. Voeg de saus toe en verwarm deze in de pan.
-
Stap 5
Maak een salade van de waterkers en de rest van de olie en azijn. Breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 6
Giet de pasta af en houd een kopje kookvocht apart. Schep de saus door de pasta en voeg een beetje kookvocht toe.
-
Stap 7
Verdeel de pasta over borden en garneer met de bosui. Serveer de salade erbij.