Ingrediënten
-
-
Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
885kcal
-
Koolhydraten
78g
-
Eiwitten
32g
-
Vetten
48g
-
Vezels
7g
Bereidingswijze Penne con zucca e pancetta
-
Stap 1
Boen de pompoen goed schoon en snijd doormidden met een broodmes. Verwijder met een lepel de zaden uit de helften en snijd het vruchtvlees in parten van 2 cm (de pompoen hoeft niet geschild te worden). Snijd de parten in blokjes.
-
Stap 2
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 3
Bak ondertussen de pancettareepjes op matig vuur in een grote koekenpan of wok. Haal de blaadjes van de salie en snijd ze in reepjes.
-
Stap 4
Voeg de pompoen en ui toe en roerbak 3 min. mee met de pancetta. Doe de hazelnoten, knoflook en salie erbij en bak alles nog 3 min. tot de pompoen beetgaar is.
-
Stap 5
Giet de pasta af en schep door het pompoenmengsel. Breng op smaak met versgemalen peper en een beetje zout.
-
Stap 6
Verdeel de pasta over borden en rasp de Parmezaanse kaas erover.