Ingrediënten
-
-
-
Elleboogjespasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan voor een heerlijke stevige bite.
-
Formaggio is een tomatensaus met Italiaanse kazen. Gemaakt met Grana Padano DOP en Pecorino Romano DOP.
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
840kcal
-
Koolhydraten
84g
-
Eiwitten
38g
-
Vetten
38g
-
Vezels
6g
Bereidingswijze Macaroni con pomodoro, melanzane e mozzarella
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Stap 2
Snijd de aubergines in plakken van een ½ cm. Bestrijk ze met de olijfolie en bestrooi ze met peper en zout.
-
Stap 3
Verhit een grillpan of -plaat op hoog vuur en rooster hierop de aubergines 1 min. aan beide kanten. Doe de plakken over op een bakplaat en gaar ze nog 10 min. in de oven.
-
Stap 4
Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook en bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 5
Giet de pasta af en roer er de Formaggio, de helft van de Parmezaanse kaas en de mozzarella door. Warm even door zodat de mozzarella half smelt. Verdeel over borden samen met de plakken gegrilde aubergine. Bestrooi met de rest van de kaas en de peterselie. Lekker met een groene salade.