Ingrediënten
-
Mini Penne is een kleine holle pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
810kcal
-
Koolhydraten
67g
-
Eiwitten
38g
-
Vetten
42g
-
Vezels
5g
Bereidingswijze Insalata di pasta con pollo
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Meng ondertussen de kipdijfiletreepjes met 2 el olijfolie, de honing en chiliflakes. Breng op smaak met een beetje zout.
-
Stap 3
Bak de kipdijfiletreepjes in 5 min. rondom bruin en gaar in een hete koekenpan. Laat de reepjes afkoelen op een bord.
-
Stap 4
Rooster het amandelschaafsel een paar min. in een koekenpan zonder olie of boter tot het lichtbruin kleurt. Schep regelmatig om. Laat het amandelschaafsel afkoelen op een bord.
-
Stap 5
Giet de pasta af en spoel koud onder de kraan, zodat de pasta niet verder gaart. Laat goed uitlekken. Meng er de rest van de olie, tomaten, rucola en mozzarella door. Breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 6
Verdeel de pastasalade over diepe borden en schep de stukjes kip erop. Druppel de balsamicoazijn erover en bestrooi met het amandelschaafsel.