Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Volkoren fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika Grand'Italia

Volkoren fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika

Fusilli integrali con Sugocasa, broccoli e peperone

Gemiddeld
30 min
565 kcal
Vegetarisch

Dit gezonde recept is heerlijk door het gebruik van de smaakvolle en eenvoudige ingrediënten. Deze pasta broccoli combineert fusilli pasta met broccoli en rode paprika, wat niet alleen kleur maar ook een hoop goede voedingsstoffen toevoegt. De fusilli pasta is een perfecte basis die de smaken van de saus goed vasthoudt. En extra goed voor je door de vezels in de volkoren fusilli. Gegarandeerd lang een verzadigd gevoel.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 400 g Fusilli Volkoren
    Product Fusilli Volkoren Grand'Italia

    We gebruiken de hele graankorrel voor volkoren pasta, waardoor de voedzame vezels behouden blijven. Fusilli Volkoren heeft daardoor een donkerdere kleur, een grove structuur en een stevige ‘al dente’ bite.

    Bekijk product
  • 690 g Sugocasa Tradizionale
    Product Sugocasa Tradizionale Grand'Italia

    Sugocasa Tradizionale dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de tomatensaus verwerkt zijn.

    Bekijk product
  • 1 gele paprika (in blokjes)
  • 400 g broccoli
  • Verse oregano (in reepjes)
  • Olijfolie
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 1 ui (gesnipperd)
  • Parmezaanse kaas (geraspt)
  • Zwarte peper (naar smaak)

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 565
  • Eiwitten: 23g
  • Koolhydraten: 77,8g
  • Vetten: 14,6g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de volkoren fusilli volgens de aanwijzigen op de verpakking, gedurende 9 minuten, voor een 'al dente' bite.
  2. Fruit de knoflook en ui in een flinke scheut olijfolie tot deze mooi glazig zijn.
  3. Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.
  4. Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 minuten mee.
  5. Voeg de Sugocasa en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat het mengsel vervolgens voor 10 minuten sudderen op laag vuur.
  6. Schep de saus door de pasta en garneer met Parmezaanse kaas.
Buon appetito!

Tip van ons!

Dit recept is vegetarisch, maar je kunt het natuurlijk gemakkelijk aanvullen met vlees of vis. Voeg bijvoorbeeld wat gebakken kipreepjes toe of garnalen. Eet je wel vegetarisch, maar wil je toch wat extra proteïne aan je gerecht toevoegen? De vegetarische kipstukjes smaken ook heerlijk in dit recept.

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten