Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Volkoren fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika
Fusilli integrali con Sugocasa, broccoli e peperone
Dit gezonde recept is heerlijk door het gebruik van de smaakvolle en eenvoudige ingrediënten. Deze pasta broccoli combineert fusilli pasta met broccoli en rode paprika, wat niet alleen kleur maar ook een hoop goede voedingsstoffen toevoegt. De fusilli pasta is een perfecte basis die de smaken van de saus goed vasthoudt. En extra goed voor je door de vezels in de volkoren fusilli. Gegarandeerd lang een verzadigd gevoel.
Ingrediënten
-
400 g Fusilli Volkoren
We gebruiken de hele graankorrel voor volkoren pasta, waardoor de voedzame vezels behouden blijven. Fusilli Volkoren heeft daardoor een donkerdere kleur, een grove structuur en een stevige ‘al dente’ bite.
Bekijk product690 g Sugocasa TradizionaleSugocasa Tradizionale dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de tomatensaus verwerkt zijn.
Bekijk product1 gele paprika (in blokjes)400 g broccoliVerse oregano (in reepjes)Olijfolie2 tenen knoflook (geperst)1 ui (gesnipperd)Parmezaanse kaas (geraspt)Zwarte peper (naar smaak)Direct in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 565
- Eiwitten: 23g
- Koolhydraten: 77,8g
- Vetten: 14,6g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de volkoren fusilli volgens de aanwijzigen op de verpakking, gedurende 9 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Fruit de knoflook en ui in een flinke scheut olijfolie tot deze mooi glazig zijn.
- Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.
- Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 minuten mee.
- Voeg de Sugocasa en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat het mengsel vervolgens voor 10 minuten sudderen op laag vuur.
- Schep de saus door de pasta en garneer met Parmezaanse kaas.
Tip van ons!
Dit recept is vegetarisch, maar je kunt het natuurlijk gemakkelijk aanvullen met vlees of vis. Voeg bijvoorbeeld wat gebakken kipreepjes toe of garnalen. Eet je wel vegetarisch, maar wil je toch wat extra proteïne aan je gerecht toevoegen? De vegetarische kipstukjes smaken ook heerlijk in dit recept.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.