Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Truffelpasta met groenten
Pasta al tartufo con verdure
Geniet van een snelle en romige truffelpasta met groenten! Dit recept voor een snelle truffelpasta is gemaakt door een van onze content creators, die jullie kennen als Anke van Balans in de Keuken. Zij brengt de smaken van Italië door het gebruik van onze Fusilli Half Volkoren en Tartufo pastasaus naar jouw keuken. De combinatie van romige truffelsaus, champignons en verse spinazie maakt deze truffelpasta de perfecte snelle, maar gezonde, comfort maaltijd. Bovendien staat dit gerecht in een handomdraai op tafel!
Ingrediënten
-
200 g Fusilli Half Volkoren
In de receptuur maken we gebruik van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe. Daardoor is onze half volkoren pasta een bron van vezels.
Bekijk product260 g Pastasaus TartufoDe pastasaus dankt deze volle smaak aan de basis van melkroom, Grana Padano DOP en boter. De Italiaanse zomertruffel verrijkt de saus en geeft die karakteristieke aardse truffelsmaak.
Bekijk product500 g champignons (in plakjes)400 g spinazie1 ui (gesnipperd)200 g zuivelspread lightParmezaanse kaas of Grana Padano (geraspt)4 tl truffeltapenade (optioneel)OlijfoliePeper en zout (naar smaak)Direct in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 492
- Eiwitten: 27,9g
- Koolhydraten: 42,5g
- Vetten: 21,1g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 10 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Fruit de ui in een koekenpan in een scheut olijfolie.
- Voeg de champignons toe en bak deze helemaal zacht. Voeg de Tartufo pastasaus, zuivelspread en eventueel wat truffeltapenade toe.
- Voeg beetje bij beetje de spinazie toe. Wacht met het toevoegen van een nieuwe hand spinazie totdat de vorige gesloten is.
- Meng de pasta met de saus en serveer deze truffelpasta met geraspte Parmezaanse kaas of Grana Padano.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.