Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept tortellini al gusto carne met toscana pastasaus Grand'Italia

Tortellini met tomaat-basilicumsaus

Tortellini con salsa di pomodoro e basilico

Makkelijk
20 min
566 kcal
Notenvrij

Tortellini met tomaat-basilicumsaus is een heerlijk en eenvoudig gerecht, perfect voor elke gelegenheid. Deze smakelijke maaltijd combineert zachte, gevulde tortellini met romige tomaat-basilicumsaus, en een verrassende frisse smaak. Snel te maken, ideaal voor drukke doordeweekse avonden, maar ook om je gasten mee te verrassen. Maak vanavond nog dit heerlijke tortellini recept met tomatensaus.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 400 g Tortellini met vlees
    Product Tortellini al Gusto Carne Grand'Italia

    Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini al Gusto Carne zijn gevuld met mortadella en zijn heerlijk in hun eenvoud.

    Bekijk product
  • 400 g Pastasaus Toscana
    Product pastasaus Toscana Grand'Italia

    De smaakvolle tomatensaus is verrijkt met klassieke ingrediënten voor een heerlijke pastasaus, zoals ui, knoflook, peterselie, chilipeper en oregano.

    Bekijk product
  • 100 g room
  • Peper en zout (naar smaak)
  • Verse basilicum (fijngesneden)

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 566 kcal
  • Eiwitten: 18,2g
  • Koolhydraten: 77,6g
  • Vetten: 19,2g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 14 minuten. Zorg ervoor dat je af en toe roert om te voorkomen dat de pasta aan elkaar plakt. Dit zorgt ervoor dat je tortellini met tomatensaus perfect wordt.
  2. Terwijl de tortellini kookt, verwarm je de pastasaus in een pan op middelhoog vuur. Voeg de room toe en roer goed door. Laat de saus zachtjes sudderen tot deze goed verwarmd is.
  3. Giet de tortellini af en voeg deze toe aan de saus.
  4. Voeg de verse basilicum toe en roer alles voorzichtig door elkaar. Breng het geheel op smaak met versgemalen peper en zout (naar smaak).
  5. Geniet van je heerlijke tortellini met tomaat-basilicumsaus.
Buon appetito!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten