Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Tortellini met pesto-ricottasaus en pistache
Tortellini con pesto di ricotta e pistacchio
Gemiddeld
30 min
Vegetarisch
Tortellini zijn heerlijke gevulde pastaringen. Ze kunnen gevuld zijn met spinazie of vlees, maar in dit geval is er heerlijke Italiaanse kaas gebruikt. Dit gaat perfect samen met de romige smaak van de ricotta in dit recept!
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
400 g Tortellini met kaas
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini ai Formaggi zijn gevuld met kaas en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product180 g Pesto alla GenovesePesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.
Bekijk product500 g vleestomaten (in blokjes)1 courgette (in blokjes)100 g ricotta1 teen knoflook (fijngesneden)Olijfolie30 g ongezouten pistachenoten50 g Parmezaanse kaas (flakes)Direct in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 14 minuten.
- Verwarm een pan met olijfolie op middelhoog vuur en fruit de knoflook glazig. Voeg de courgette en tomaat toe en bak ca. 3 minuten mee.
- Voeg de pesto en de ricotta toe in de pan en roer alles goed door elkaar. Voeg de tortellini toe en verwarm dit nog 4 minuten mee op middelhoog vuur.
- Verdeel de pasta over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas en pistachenoten.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.