Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Tortellini met Pesto
Tortellini al Pesto
Gek op pasta pesto en Italiaanse kaas? Dan is dit recept voor met gevulde pasta en Pesto alla Genovese perfect voor jou! De kaas in de Pesto alla Genovese gaat super goed samen met de romige kaasvulling in de tortellini.
Ingrediënten
-
200 g Tortellini met kaas
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini ai Formaggi zijn gevuld met kaas en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product90 g Pesto alla GenovesePesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.
Bekijk product200 g spinazie250 g cherrytomaten (gehalveerd)Direct in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 719
- Eiwitten: 22,6g
- Koolhydraten: 75,5g
- Vetten: 34,7g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 14 minuten.
- Bak de spinazie in een pan, tot alle blaadjes geslonken zijn. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Voeg deze toe aan de spinazie en bak kort mee.
- Neem de pan met spinazie en cherrytomaten van het vuur en voeg de Pesto alla Genovese en de gekookte tortellini toe. Meng het geheel voorzichtig door elkaar.
Tip van ons!
Wil je wat extra’s aan het gerecht toevoegen? Rooster dan wat pijnboompitjes (ca. 15 gram) en gebruik deze om de tortellini te garneren.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.