Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept tortellini met pesto Grand'Italia

Tortellini met Pesto

Tortellini al Pesto

Makkelijk
20 min

Gek op pasta pesto en Italiaanse kaas? Dan is dit recept voor met gevulde pasta en Pesto alla Genovese perfect voor jou! De kaas in de Pesto alla Genovese gaat super goed samen met de romige kaasvulling in de tortellini.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 200 g Tortellini met kaas

    Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini ai Formaggi zijn gevuld met kaas en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.

    Bekijk product
  • 90 g Pesto alla Genovese
    Product Pesto alla Genovese Grand'Italia

    Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.

    Bekijk product
  • 200 g spinazie
  • 250 g cherrytomaten (gehalveerd)

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 719
  • Eiwitten: 22,6g
  • Koolhydraten: 75,5g
  • Vetten: 34,7g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 14 minuten.
  2. Bak de spinazie in een pan, tot alle blaadjes geslonken zijn. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Voeg deze toe aan de spinazie en bak kort mee.
  3. Neem de pan met spinazie en cherrytomaten van het vuur en voeg de Pesto alla Genovese en de gekookte tortellini toe. Meng het geheel voorzichtig door elkaar.
Buon appetito!

Tip van ons!

Wil je wat extra’s aan het gerecht toevoegen? Rooster dan wat pijnboompitjes (ca. 15 gram) en gebruik deze om de tortellini te garneren.

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten