Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Tortellini Bolognese
Tortellini alla Bolognese
Dit recept voor tortellini bolognese is heerlijk voor tijdens een gezellige en knusse avond. De volle Bolognese pastasaus gaat perfect samen met het vlees in de Tortellini al Gusto Carne. De verse basilicum als garnering maakt het af!
Ingrediënten
-
100 g Tortellini met vlees
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini al Gusto Carne zijn gevuld met mortadella en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product100 g Pastasaus BologneseDeze pastasaus dankt de volle en voor iedereen herkenbare smaak aan de unieke combinatie van ingrediënten. Onze bolognese saus wordt gemaakt van 100% rundvlees en andere klassieke ingrediënten, zoals tomaat, ui, wortel en selderij. En is ook nog eens glutenvrij.
Bekijk productteen knoflook (geperst)ui (gesnipperd)wortel (in kleine blokjes)olijfolieverse basilicum (gescheurd)Direct in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 639
- Eiwitten: 21,8 g
- Koolhydraten: 80,7 g
- Vetten: 23,6 g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende ca. 14 minuten.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook voor ca. 2 minuten op laag vuur. Voeg de wortel toe en roerbak 4 minuten mee. Voeg vervolgens de Bolognese pastasaus toe en verwarm nog voor ca. 4 minuten
- Giet de pasta voorzichtig af. Meng de tortellini met de saus en verdeel over de borden.
- Garneer met de verse basilicum!
Tip van ons!
Maak je dit recept voor meer dan 2 personen? Je kunt het aantal ingrediënten in dit recept gemakkelijk aanpassen door bovenaan het aantal personen aan te passen. De ingrediëntenlijst wordt dan gelijk voor je gewijzigd!
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.