Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Tortellini al Gusto Carne met Toscana saus
Tortellini al Gusto Carne con salsa Toscana
Makkelijk
20 min
362 kcal
Notenvrij
Dit recept is heerlijk rijk van smaak, door de gevulde tortellini met Italiaanse Mortadella en het gebruik van de Toscana pastasaus. Deze saus heeft een heerlijke smaak van zongedroode tomaten. En een vleugje balsamico azijn zorgt voor de final touch.
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
200 g Tortellini met vlees
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini al Gusto Carne zijn gevuld met mortadella en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product200 g Pastasaus ToscanaDe smaakvolle tomatensaus is verrijkt met klassieke ingrediënten voor een heerlijke pastasaus, zoals ui, knoflook, peterselie, chilipeper en oregano.
Bekijk product2 tenen knoflook250 g champignons (in partjes)200 g spinazie150 g cherrytomaten (gehalveerd)Parmezaanse kaas (geraspt)OlijfolieDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 362
- Eiwitten: 18,1g
- Koolhydraten: 40,8g
- Vetten: 12,8g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 14 minuten.
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de champignons toe en roerbak in 4 minuten rondom goudbruin.
- Doe de spinazie in de pan en bak 2 minuten mee. Voeg tot slot de Toscana saus en de pasta toe en kook 4 minuten zachtjes door.
- Verdeel de tortellini over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas en de gehalveerde tomaatjes.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.