Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Spinazie champignon gnocchi
Spinachi e funghi gnocchi
Makkelijk
20 min
575 kcal
Vegetarisch
Op zoek naar een smaakvol en verwarmend gerecht? Dit heerlijke gnocchi gerecht met spinazie en champignons is de perfecte keuze! De zachte gnocchi, gecombineerd met de rijke smaken van spinazie en champignons, biedt een perfecte balans. De toevoeging van romige ricotta maakt het geheel af.
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
400 g Gnocchi di Patate
Grand’Italia Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Daarmee zijn deze Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.
Bekijk product400 g verse spinazie250 g champignons (in kwarten)1 rode ui (gesnipperd)2 el verse rozemarijn (fijngehakt)1 rode peper (zaden verwijderd, in reepjes)2 tenen knoflook (geperst)250 g ricottaolijfolieDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 575 kcal
- Eiwitten: 16g
- Koolhydraten: 54g
- Vetten: 32g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Bak de gnocchi in 12-15 minuten in 3 el olijfolie op laag vuur lichtbruin en lekker krokant.
- Verhit ondertussen nog een scheut olijfolie in een ruime wokpan en roerbak de champignons en de ui 3 minuten. Voeg de rozemarijn, rode peper en knoflook toe en bak nog 2 minuten.
- Schep de helft van de spinazie erbij en roerbak tot deze is geslonken. Voeg dan de andere helft toe. Bak nog 2 minuten tot alle spinazie is geslonken en roer er dan de ricotta door.
- Verdeel de saus over de gebakken gnocchi.
Tip van ons!
Voor een lekkere twist kun je de ricotta vervangen door Romana pastasaus, met 3 heerlijke Italiaanse kazen.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.