Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Spaghetti carbonara met champignons
Spaghetti alla carbonara ai funghi
Spaghetti Carbonara is een Italiaanse klassieker waar we champignons aan hebben toegevoegd. Als je de traditionele versie verkiest, blijft deze spaghetti carbonara toch een goede optie. De toevoeging van champignons geeft een interessante twist en maakt het net iets voedzamer zonder de traditionele essentie te verliezen. Zo krijg je wat extra groenten binnen, terwijl de romige smaak van de spaghetti carbonara behouden blijft. De champignons geven een aardse smaak en extra textuur, perfect voor liefhebbers van pasta carbonara met champignons.
Ingrediënten
-
400 g Spaghetti
Bij Grand’Italia maken we de Spaghetti Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die wordt vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.
Bekijk product400 g Pastasaus CarbonaraDeze kant-en-klare carbonara saus dankt de heerlijke romige en rokerige smaak aan de Pancetta, Italiaanse kazen (Grana Padano DOP en Pecorino Romano DOP) en zwarte peper.
Bekijk product200 g champignonsverse tijmolijfolie100 g Parmezaanse kaas (geraspt)gemalen peperDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 732
- Eiwitten: 28,1 g
- Koolhydraten: 75,9 g
- Vetten: 33,7 g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Bak de champignons in een scheut olijfolie in een koekenpan. Voeg de Carbonara saus samen met de tijmblaadjes toe en laat deze zachtjes pruttelen.
- Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Giet de pasta af en meng deze door de saus.
- Serveer met vers gemalen peper en geraspte Parmezaanse kaas.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.