Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pastasalade met zalm
Insalata di pasta con salmone
De zon op je bord! Deze pastasalade met gerookte zalm en rucola is een kleurrijke en smaakvolle maaltijd, gemaakt met fusilli tricolore voor een extra vrolijk effect. Deze heerlijke koude pastasalade combineert de rijke smaak van gerookte zalm met de crunch van de aspergetips. Delizisio!
Ingrediënten
-
100 g Fusilli Tricolore
Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Bij Grand’Italia maken we de Penne Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden gemaakt van kwaliteitsgraan dat we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen. Spinazie en tomaat geven de vormpjes de vrolijke kleuren.
Bekijk product50 g gerookte zalm (in stukjes)50 g groene aspergetips25 g rucola1 bol mozzerella (gescheurd)olijfolie1 citroen (schil geraspt en sap geperst)Direct in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 682
- Eiwitten: 37,7 g
- Koolhydraten: 80 g
- Vetten: 34,6 g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de fusilli, volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 6 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Snijd 1 cm van de aspergetips en gooi weg. Verhit een grillpan en gril de aspergetips voor ongeveer 3 minuten aan beide kanten.
- Giet de fusilli af. Meng de fusilli met de olijfolie en de citroenrasp. Voeg vervolgens de aspergetips, gerookte zalm, mozzarella en rucola toe en meng.
- Garneer met citroensap.
Tip van ons!
Extra lekker met een beetje verse basilicum om het af te maken! Vervang ook de mozzarella eens voor geitenkaas, voor een extra verrassende smaak.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.