Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Pasta Tortellini ovenschotel met pesto Grand'Italia

Pasta Tortellini ovenschotel met pesto

Pasta Tortellini al Forno con pesto

Gemiddeld
45 min
Vegetarisch

Wat eet je bij gevulde tortellini? Wij stellen deze heerlijke tortellini ovenschotel voor, gemaakt met Tortellini Ricotta Spinazie (of op z’n Italiaans ‘agli Ricotta e Spinaci’) en de smaakvolle Pesto alla Genovese. De ricotta-pesto saus zorgt ervoor dat het tortellini recept een heerlijk smeuïg en romig geheel vormt. Schuif tortellini met de plakjes mozzarella nog even in de oven en de kaas smelt er perfect overheen.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 400 g Tortellini met spinazie en ricotta
    Product Tortellini agli Spinaci e Ricotta Grand'Italia

    Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini agli Spinaci e Ricotta zijn gevuld met spinazie en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.

    Bekijk product
  • 180 g Pesto alla Genovese
    Product Pesto alla Genovese Grand'Italia

    Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.

    Bekijk product
  • 200 g ricotta
  • 1 courgette (in blokjes)
  • 250 g cherrytomaten (gehalveerd)
  • 1 bol mozzarella (in plakken)

Direct in je mandje bij:

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
Buon appetito!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten