Ingrediënten
-
Spaghetti all'Uovo is een sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren, voor een heerlijke romige smaak.
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
934kcal
-
Koolhydraten
77,1g
-
Eiwitten
41,4g
-
Vetten
50g
-
Vezels
5,7g
Bereidingswijze Pasta Pesto met kip en pijnboompitjes
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C en breng het pastawater aan de kook. Snijd tegelijkertijd de kipfilet in blokjes en bak de stukjes in een pan met olijfolie en roomboter totdat de kipfilet goudbruin is van kleur.
-
Stap 2
Leg de tomaatjes op een bakplaat met bakpapier en besprenkel ze licht met olijfolie. Bestrooi met zout en peper en gaar de tomaatjes in de warme oven voor ca. 12-15 minuten.
-
Stap 3
Kook de Spaghetti all'Uovo volgens de bereidingswijze op de verpakking, voor ca. 9 minuten. De spaghetti heeft dan de heerlijke 'al dente' bite.
-
Stap 4
Meng de Pesto alla Genovese in een kom met de roomboter en voeg een scheut kookvocht van de pasta toe om de boter te laten smelten.
-
Stap 5
Giet de spaghetti af, meng deze door de saus en serveer direct gegarneerd met de kipfilet, tomaatjes, de pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.