Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Pasta Napolitana Grand'Italia

Pasta Napolitana

Spaghetti alla Napoletana

Makkelijk
20 min
Vegetarisch

Proef de smaak van Italië met deze heerlijke pasta napolitana! De klassieke tomatensaus uit Napels, verrijkt met subtiele knoflook en de verse, natuurlijke smaak van Sugocasa, maakt deze spaghetti een waar Italiaans feestje. Eenvoudig en puur – dit gerecht wil je iedere week op het menu!

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 400 g Spaghetti all’Uovo
    Product Spaghetti all'Uovo Grand'Italia

    Bij Grand’Italia maken we onze eierpasta van pastabloem van harde tarwe, ook wel semolina genoemd, voor een pasta met een stevige bite. De Spaghetti all’Uovo heeft een volle smaak door het gebruik van 100% verse vrije uitloopeieren.

    Bekijk product
  • 690 g Sugocasa Aglio
    Product Sugocasa Aglio Grand'Italia

    Sugocasa Aglio dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De knoflook geeft deze basis tomatensaus een extra smaakvolle touch.

    Bekijk product
  • 1 stuk ui (gesnipperd)
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
  • 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
  • olijfolie
  • verse basilicum

Direct in je mandje bij:

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Fruit de ui en knoflook in olie in een braadpan.
  2. Voeg de Sugocasa Aglio toe. Roer goed door en laat op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 8 minuten, voor een 'al dente' bite.
  4. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas en basilicum.
Buon appetito!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten