Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pasta met ossenhaas en truffelsaus
Pasta con filetto e salsa al tartufo
Geniet van de luxe smaak van pasta met ossenhaas en truffelsaus. Deze romige truffelsaus combineert perfect met tagliatelle of penne all’uovo, en malse ossenhaaspuntjes voor een verfijnde maaltijd. Een gerecht waarmee je zeker indruk maakt op je gasten!
Ingrediënten
-
400 g Tagliatelle all’Uovo
Bij Grand’Italia maken we onze eierpasta van pastabloem van harde tarwe, ook wel semolina genoemd, voor een pasta met een stevige bite. De Tagliatelle all’Uovo heeft een volle smaak door het gebruik van 100% verse vrije uitloopeieren.
Bekijk product400 g Pastasaus TartufoDe pastasaus dankt deze volle smaak aan de basis van melkroom, Grana Padano DOP en boter. De Italiaanse zomertruffel verrijkt de saus en geeft die karakteristieke aardse truffelsmaak.
Bekijk product400 g ossenhaas (in reepjes)olijfolie1 spitskool of groene kool (in dunne reepjes)200 g shiitakes52 g Pecorino Romano kaas (geraspt)Direct in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 7 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Verhit ondertussen 1 eetlepel olie en roerbak hierin de koolreepjes ca. 1 minuut. Roer de truffelsaus erdoorheen en haal van het vuur.
- Giet de tagliatelle af en meng door de spitskool met truffelsaus.
- Verhit de rest van de olie met de boter in een pan op hoog vuur. Roerbak hierin de ossenhaasreepjes in ca. 1 minuut rondom bruin. Schep de shiitakes erbij en bak al omscheppend nog 1 minuut op hoog vuur.
- Verdeel de tagliatelle-truffel over de borden en serveer met de ossenhaas erbovenop.
Tip van ons!
Liever vegetarisch? Vervang de ossenhaasreepjes dan door 400 gram gemengde paddenstoelen.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.