Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pasta carbonara met paprika
Pasta carbonara con peperone
Geniet van een moderne twist op de klassieke pasta carbonara met dit recept voor tagliatelle alla carbonara met paprika. De paprika voegt een extra frisse touch toe aan de carbonara pasta. Dit recept is niet alleen snel en makkelijk te maken door het gebruik van onze Carbonara pastasaus, maar is daardoor ook heerlijk romig en vol van smaak. De ideale keuze voor een makkelijke, maar smaakvolle maaltijd!
Ingrediënten
-
400 g Tagliatelle all’Uovo
Bij Grand’Italia maken we onze eierpasta van pastabloem van harde tarwe, ook wel semolina genoemd, voor een pasta met een stevige bite. De Tagliatelle all’Uovo heeft een volle smaak door het gebruik van 100% verse vrije uitloopeieren.
Bekijk product400 g Pastasaus CarbonaraDeze kant-en-klare carbonara saus dankt de heerlijke romige en rokerige smaak aan de Pancetta, Italiaanse kazen (Grana Padano DOP en Pecorino Romano DOP) en zwarte peper.
Bekijk product2 rode paprika's (in reepjes)48 g Parmezaanse kaas (geraspt)verse peterselie (fijngesneden)olijfolieDirect in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Bak de in reepjes gesneden rode paprika's in een beetje olijfolie.
- Verwarm de Carbonara pastasaus en schep de gebakken paprikareepjes erdoor.
- Giet de pasta af en en schep deze door de saus. Verdeel de pasta carbonara over 4 borden.
Tip van ons!
Voeg voor extra smaak en textuur wat krokant gebakken pancetta of gerookte tempeh toe!
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.