Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Linguine pasta pesto
Linguine alla Genovese
Makkelijk
30 min
630 kcal
Vegetarisch
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
400 g Linguine all’Uovo
Bij Grand’Italia maken we onze eierpasta van pastabloem van harde tarwe, ook wel semolina genoemd, voor een pasta met een stevige bite. De Linguine all’Uovo heeft een volle smaak door het gebruik van 100% verse vrije uitloopeieren.
Bekijk product180 g Pesto alla GenovesePesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.
Bekijk product2 vastkokende aardappelen200 g sperziebonenDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 630 kcal
- Eiwitten: 17g
- Koolhydraten: 85g
- Vetten: 23g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Schil de vastkokende aardappelen en snijd ze in plakjes. Maak de sperziebonen schoon.
- Breng de aardappelen aan de kook en voeg na 5 minuten de sperziebonen toe. Kook nog ca. 5 minuten tot de aardappelen en sperziebonen gaar zijn. Laat uitlekken in een vergiet.
- Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 4 minuten, voor een 'al dente' bite. Bewaar een beetje kookvocht.
- Schep de Pesto alla Genovese in een grote schaal en roer er 3 tot 4 el van het pastakookvocht door.
- Schep de linguine, aardappelen en sperziebonen door de pesto. Garneer eventueel met basilicum.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.