Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Gnocchi met spinazie en kip
Gnocchi con spinaci e pollo
Geniet van Toscaanse gnocchi met kip! Dit heerlijke en makkelijke recept is ontwikkeld door Anke van Balans in de Keuken en combineert de knapperige gnocchi met de lekkere Toscana pastasaus, kip en spinazie. Het recept zit boordevol goede ingrediënten en heeft lekker wat eiwitten door de kip. Deze gnocchi met spinazie en kip staat binnen 20 minuten klaar en brengt de smaken van Italië direct naar jouw keuken.
Ingrediënten
-
500 g Gnocchi di Patate
Grand’Italia Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Daarmee zijn deze Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.
Bekijk product260 g Pastasaus ToscanaDe smaakvolle tomatensaus is verrijkt met klassieke ingrediënten voor een heerlijke pastasaus, zoals ui, knoflook, peterselie, chilipeper en oregano.
Bekijk product100 g Zongedroogde tomatenPomodori secchi zijn zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
Bekijk product200 g kipfilet (in blokjes)0.5 g ui (gesnipperd)300 g cherrytomaten (gehalveerd)100 g spinazie100 g zuivelspreadParmezaanse kaas (geraspt)OlijfolieDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 614
- Eiwitten: 44,3g
- Koolhydraten: 73,4g
- Vetten: 13,3g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Bak de gnocchi in een beetje olijfolie in de pan of in de airfryer (zonder olijfolie, voor 15 minuten op 180 °C) goudbruin en lekker knapperig.
- Fruit de ui in een scheutje olijfolie en voeg de kipblokjes toe. Bak deze goudbruin en gaar.
- Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat deze slinken. Voeg pas een volgende hand spinazie toe als de vorige is geslonken.
- Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en bak deze kort mee. Roer vervolgens de zuivelspread, de Toscana pastasaus en de zongedroogde tomaten erdoor.
- Meng de gnocchi met de saus en serveer met geraspte Parmezaanse kaas als garnering.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.