Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Glutenvrije pasta met kip, spinazie en paprika
Pasta senza glutine con pollo, spinaci e peperoni
Dit recept bevat onze favoriete ingrediënten voor een Italiaanse maaltijd; Sugocasa Tradizionale voor een heerlijke volle tomatensmaak en gele paprika! En door het gebruik van de glutenvrije pasta bieden we iedereen de mogelijkheid van deze smaken te genieten.
Ingrediënten
-
400 g Penne Glutenvrij
Omdat we begrijpen dat je met een glutenallergie of -intolerantie toch graag van een heerlijke pasta wilt kunnen genieten hebben we deze speciale glutenvrije penne ontwikkeld. We maken deze pasta zonder gluten van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals witte rijst, maïs en quinoa.
Bekijk product400 g Sugocasa TradizionaleSugocasa Tradizionale dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de tomatensaus verwerkt zijn.
Bekijk product400 g kipfilet (in blokjes)300 g bladspinazie1 gele paprika (in blokjes)Verse tijm1 teen knoflook (geperst)OlijfolieDirect in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de glutenvrije penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak 4 minuten rondom goudbruin.
- Voeg de paprika, tijm, knoflook en beetje bij beetje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Sugocasa toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.
- Meng de glutenvrije penne met de saus en verdeel over de borden.
Tip van ons!
Onze variatietip voor dit recept: vervang de tijm eens door venkelzaad voor een verrassende smaak! Iets meer pit nodig in het gerecht? Gebruik dan wat Parmezaanse kaas om de pasta maaltijd mee te garneren.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.